Tyger i Gällivare

Annons:
Bra och billiga tyger i Gällivare - här hittar du alla tygaffärer i Gällivare som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Gällivare. Om du är boende i eller i närheten av Gällivare och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Gällivare som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Gällivare så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Gällivare inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Gällivare.
Annons:

Tyg i Gällivare

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Gällivare. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Gällivare hos dessa sy- och tygbutiker i Gällivare.

Gällivare Tyg & Möbeltapetserar verkstad
Egnahemsvägen 47
982 38 Gällivare


JYSK
Exportvägen 2
982 38 Gällivare


Möbelhuset Skinnmöbler
Metallvägen
982 38 Gällivare


Dojjan
Västra Kyrkallén 5
982 31 Gällivare


Tygklippet i Gällivare AB
Östra Kyrkallén 12A
982 32 Gällivare

Annons:

Sybehör i Gällivare

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Gällivare så hittar du i de flesta tygaffärer i Gällivare från listan ovan också sybehör i Gällivare. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Gällivare som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Gällivare för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Gällivare.

Tygfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Gällivare. Nedan finns en del allmän information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Gällivare om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Gällivare.

Sammanlagt hittade vi i Gällivare 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Gällivare. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Gällivare som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Gällivare.