Tyger i Boden

Annons:
Bra och billiga tyger i Boden - här hittar du alla tygaffärer i Boden som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Boden. Om du är boende i eller i närheten av Boden och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Boden som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Boden så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Boden inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Boden.
Annons:

Tyg i Boden

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Boden. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Boden hos dessa sy- och tygbutiker i Boden.

S & B Nord AB
Teknikvägen 3
961 50 Boden


Hemtex AB
Drottninggatan 5
961 35 Boden


BYABODEN Antgården
Kungsgatan 32
961 34 Boden


Ida Nilssons Eftr
Färgaregatan 8
961 35 Boden


Magasin 14
Prinsgatan 14
961 31 Boden


Sunderby Möbler-skinnexpo
Norra Sunderbyvägen 448
961 93 Boden


MIO
Kopplingsvägen 6
961 38 Boden


Gilla
Drottninggatan 9
961 35 Boden

Annons:

Sybehör i Boden

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Boden så hittar du i de flesta tygaffärer i Boden från listan ovan också sybehör i Boden. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Boden som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Boden för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Boden.

Tygfakta om orten Boden

I Boden finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Boden. Nedan finns en del allmän information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Boden om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Boden.

Sammanlagt hittade vi i Boden 8 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Boden. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Boden som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Boden.