Tyger i Arvidsjaur

Annons:
Bra och billiga tyger i Arvidsjaur - här hittar du alla tygaffärer i Arvidsjaur som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Arvidsjaur. Om du är boende i eller i närheten av Arvidsjaur och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Arvidsjaur som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Arvidsjaur så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Arvidsjaur inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Arvidsjaur.
Annons:

Tyg i Arvidsjaur

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Arvidsjaur. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Arvidsjaur hos dessa sy- och tygbutiker i Arvidsjaur.

Garn & Teckenilhuset i Arvidsjaur AB
Storgatan 14
933 32 Arvidsjaur


Garngrytan
Höstigen 20
933 34 Arvidsjaur

Annons:

Sybehör i Arvidsjaur

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Arvidsjaur så hittar du i de flesta tygaffärer i Arvidsjaur från listan ovan också sybehör i Arvidsjaur. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Arvidsjaur som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Arvidsjaur för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Arvidsjaur.

Tygfakta om orten Arvidsjaur

I Arvidsjaur finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Arvidsjaur. Nedan finns en del allmän information om Arvidsjaur.

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Arvidsjaur om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Arvidsjaur.

Sammanlagt hittade vi i Arvidsjaur 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Arvidsjaur. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Arvidsjaur som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Arvidsjaur.