Tyger i Älvsbyn

Annons:
Bra och billiga tyger i Älvsbyn - här hittar du alla tygaffärer i Älvsbyn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Älvsbyn. Om du är boende i eller i närheten av Älvsbyn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Älvsbyn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Älvsbyn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Älvsbyn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Älvsbyn.
Annons:

Tyg i Älvsbyn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Älvsbyn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Älvsbyn hos dessa sy- och tygbutiker i Älvsbyn.

Tygaffärn Eva Strömgren
Storgatan 19
942 31 älvsbyn

Annons:

Sybehör i Älvsbyn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Älvsbyn så hittar du i de flesta tygaffärer i Älvsbyn från listan ovan också sybehör i Älvsbyn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Älvsbyn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Älvsbyn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Älvsbyn.

Tygfakta om orten Älvsbyn

I Älvsbyn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Älvsbyn. Nedan finns en del allmän information om Älvsbyn.

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Älvsbyn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Älvsbyn.

Sammanlagt hittade vi i Älvsbyn 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Älvsbyn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Älvsbyn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Älvsbyn.