Tyger i Moheda

Annons:
Bra och billiga tyger i Moheda - här hittar du alla tygaffärer i Moheda som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Moheda. Om du är boende i eller i närheten av Moheda och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Moheda som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Moheda så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Moheda inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Moheda.
Annons:

Tyg i Moheda

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Moheda. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Moheda hos dessa sy- och tygbutiker i Moheda.

Alice Vävprodukter
Växjövägen 47
342 61 Moheda


Östregård Antik & Loppmarknad
Ryd Östregård
342 63 Moheda

Annons:

Sybehör i Moheda

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Moheda så hittar du i de flesta tygaffärer i Moheda från listan ovan också sybehör i Moheda. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Moheda som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Moheda för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Moheda.

Tygfakta om orten Moheda

I Moheda finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Moheda. Nedan finns en del allmän information om Moheda.

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Moheda om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Moheda.

Sammanlagt hittade vi i Moheda 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Moheda. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Moheda som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Moheda.