Tyger i Ljungby

Annons:
Bra och billiga tyger i Ljungby - här hittar du alla tygaffärer i Ljungby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ljungby. Om du är boende i eller i närheten av Ljungby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ljungby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ljungby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ljungby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ljungby.
Annons:

Tyg i Ljungby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ljungby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ljungby hos dessa sy- och tygbutiker i Ljungby.

Lenas Teckenil & Interiör
Storgatan 15
341 30 Ljungby


Tygboden
Hovdingegatan 10
341 33 Ljungby


M & M Living Home
Storgatan 17
341 30 Ljungby


Lerdalaboden HB
Kungsgatan 1
341 30 Ljungby


JYSK
Ringvägen 3C
341 32 Ljungby


Sybutiken i Ljungby
Kungsgatan 1
341 30 Ljungby

Annons:

Sybehör i Ljungby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ljungby så hittar du i de flesta tygaffärer i Ljungby från listan ovan också sybehör i Ljungby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ljungby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ljungby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ljungby.

Tygfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ljungby. Nedan finns en del allmän information om Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ljungby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ljungby.

Sammanlagt hittade vi i Ljungby 6 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ljungby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ljungby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ljungby.