Tyger i Lessebo

Annons:
Bra och billiga tyger i Lessebo - här hittar du alla tygaffärer i Lessebo som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lessebo. Om du är boende i eller i närheten av Lessebo och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lessebo som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lessebo så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lessebo inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lessebo.
Annons:

Tyg i Lessebo

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lessebo. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lessebo hos dessa sy- och tygbutiker i Lessebo.

Nya Boråsboden
Formaregatan 8
360 50 Lessebo

Annons:

Sybehör i Lessebo

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lessebo så hittar du i de flesta tygaffärer i Lessebo från listan ovan också sybehör i Lessebo. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lessebo som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lessebo för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lessebo.

Tygfakta om orten Lessebo

I Lessebo finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lessebo. Nedan finns en del allmän information om Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lessebo om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lessebo.

Sammanlagt hittade vi i Lessebo 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lessebo. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lessebo som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lessebo.