Tyger i Lammhult

Annons:
Bra och billiga tyger i Lammhult - här hittar du alla tygaffärer i Lammhult som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Lammhult. Om du är boende i eller i närheten av Lammhult och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Lammhult som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Lammhult så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Lammhult inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Lammhult.
Annons:

Tyg i Lammhult

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Lammhult. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Lammhult hos dessa sy- och tygbutiker i Lammhult.

Svenssons i Lammhult
Jönköpingsvägen 4
360 30 Lammhult


Nilssons Möbler
Norra Fabriksgatan 2
360 30 Lammhult


Norrgavel Lammhult
Växjövägen 42
360 30 Lammhult

Annons:

Sybehör i Lammhult

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Lammhult så hittar du i de flesta tygaffärer i Lammhult från listan ovan också sybehör i Lammhult. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Lammhult som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Lammhult för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Lammhult.

Tygfakta om orten Lammhult

I Lammhult finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Lammhult. Nedan finns en del allmän information om Lammhult.

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Lammhult om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Lammhult.

Sammanlagt hittade vi i Lammhult 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Lammhult. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Lammhult som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Lammhult.