Tyger i Ingelstad

Annons:
Bra och billiga tyger i Ingelstad - här hittar du alla tygaffärer i Ingelstad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ingelstad. Om du är boende i eller i närheten av Ingelstad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ingelstad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ingelstad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ingelstad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ingelstad.
Annons:

Tyg i Ingelstad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ingelstad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ingelstad hos dessa sy- och tygbutiker i Ingelstad.

Nya Thoros Creative Studios AB
Bramstorp
360 44 Ingelstad

Annons:

Sybehör i Ingelstad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ingelstad så hittar du i de flesta tygaffärer i Ingelstad från listan ovan också sybehör i Ingelstad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ingelstad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ingelstad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ingelstad.

Tygfakta om orten Ingelstad

I Ingelstad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ingelstad. Nedan finns en del allmän information om Ingelstad.

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ingelstad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ingelstad.

Sammanlagt hittade vi i Ingelstad 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ingelstad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ingelstad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ingelstad.