Tyger i Hovmantorp

Annons:
Bra och billiga tyger i Hovmantorp - här hittar du alla tygaffärer i Hovmantorp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hovmantorp. Om du är boende i eller i närheten av Hovmantorp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hovmantorp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hovmantorp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hovmantorp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hovmantorp.
Annons:

Tyg i Hovmantorp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hovmantorp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hovmantorp hos dessa sy- och tygbutiker i Hovmantorp.

Emmalu konst och Hantverk
Strömbergshyttan
360 51 Hovmantorp

Annons:

Sybehör i Hovmantorp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hovmantorp så hittar du i de flesta tygaffärer i Hovmantorp från listan ovan också sybehör i Hovmantorp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hovmantorp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hovmantorp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hovmantorp.

Tygfakta om orten Hovmantorp

I Hovmantorp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hovmantorp. Nedan finns en del allmän information om Hovmantorp.

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hovmantorp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hovmantorp.

Sammanlagt hittade vi i Hovmantorp 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hovmantorp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hovmantorp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hovmantorp.