Tyger i Älmhult

Annons:
Bra och billiga tyger i Älmhult - här hittar du alla tygaffärer i Älmhult som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Älmhult. Om du är boende i eller i närheten av Älmhult och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Älmhult som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Älmhult så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Älmhult inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Älmhult.
Annons:

Tyg i Älmhult

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Älmhult. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Älmhult hos dessa sy- och tygbutiker i Älmhult.

Jigbrants Tyg & Gardin AB
Norra Torggatan 7
343 30 älmhult


IKEA Handla Hemma
Ikeagatan
343 36 älmhult


IKEA AB
Ikeagatan
343 36 älmhult

Annons:

Sybehör i Älmhult

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Älmhult så hittar du i de flesta tygaffärer i Älmhult från listan ovan också sybehör i Älmhult. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Älmhult som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Älmhult för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Älmhult.

Tygfakta om orten Älmhult

I Älmhult finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Älmhult. Nedan finns en del allmän information om Älmhult.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Älmhult om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Älmhult.

Sammanlagt hittade vi i Älmhult 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Älmhult. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Älmhult som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Älmhult.