Tyger i Vimmerby

Annons:
Bra och billiga tyger i Vimmerby - här hittar du alla tygaffärer i Vimmerby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vimmerby. Om du är boende i eller i närheten av Vimmerby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vimmerby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vimmerby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vimmerby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vimmerby.
Annons:

Tyg i Vimmerby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vimmerby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vimmerby hos dessa sy- och tygbutiker i Vimmerby.

JYSK
Åbroallén 2
598 40 Vimmerby


Sybutiken i Vimmerby AB
Storgatan 37
598 37 Vimmerby


Hemtex
Stora Torget 6
598 37 Vimmerby


Bladhs Eftr. AB
Sevedegatan 27
598 37 Vimmerby


KB Tygaffären Rutan & Rand
Svalgatan 5
598 30 Vimmerby

Annons:

Sybehör i Vimmerby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vimmerby så hittar du i de flesta tygaffärer i Vimmerby från listan ovan också sybehör i Vimmerby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vimmerby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vimmerby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vimmerby.

Tygfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vimmerby. Nedan finns en del allmän information om Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vimmerby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vimmerby.

Sammanlagt hittade vi i Vimmerby 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vimmerby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vimmerby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vimmerby.