Tyger i Västervik

Annons:
Bra och billiga tyger i Västervik - här hittar du alla tygaffärer i Västervik som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Västervik. Om du är boende i eller i närheten av Västervik och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Västervik som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Västervik så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Västervik inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Västervik.
Annons:

Tyg i Västervik

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Västervik. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Västervik hos dessa sy- och tygbutiker i Västervik.

Ergotemp AB
Brunnsbackagatan 2
593 38 Västervik


JYSK
Allén 68
593 61 Västervik


Gardincenter i Västervik AB
Bredgatan 13
593 30 Västervik


Åhléns
Storgatan 19
593 30 Västervik


BOHAGET
Bredgatan 20
593 30 Västervik

Annons:

Sybehör i Västervik

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Västervik så hittar du i de flesta tygaffärer i Västervik från listan ovan också sybehör i Västervik. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Västervik som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Västervik för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Västervik.

Tygfakta om orten Västervik

I Västervik finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Västervik. Nedan finns en del allmän information om Västervik.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Västervik om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Västervik.

Sammanlagt hittade vi i Västervik 5 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Västervik. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Västervik som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Västervik.