Tyger i Torsås

Annons:
Bra och billiga tyger i Torsås - här hittar du alla tygaffärer i Torsås som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Torsås. Om du är boende i eller i närheten av Torsås och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Torsås som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Torsås så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Torsås inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Torsås.
Annons:

Tyg i Torsås

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Torsås. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Torsås hos dessa sy- och tygbutiker i Torsås.

Garnservice
Allfargatan 21
385 31 Torsås

Annons:

Sybehör i Torsås

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Torsås så hittar du i de flesta tygaffärer i Torsås från listan ovan också sybehör i Torsås. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Torsås som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Torsås för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Torsås.

Tygfakta om orten Torsås

I Torsås finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Torsås. Nedan finns en del allmän information om Torsås.

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Torsås om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Torsås.

Sammanlagt hittade vi i Torsås 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Torsås. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Torsås som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Torsås.