Tyger i Rockneby

Annons:
Bra och billiga tyger i Rockneby - här hittar du alla tygaffärer i Rockneby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Rockneby. Om du är boende i eller i närheten av Rockneby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Rockneby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Rockneby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Rockneby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Rockneby.
Annons:

Tyg i Rockneby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Rockneby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Rockneby hos dessa sy- och tygbutiker i Rockneby.

Fik & Butik
Ryssbylundsvägen 4
395 93 Rockneby

Annons:

Sybehör i Rockneby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Rockneby så hittar du i de flesta tygaffärer i Rockneby från listan ovan också sybehör i Rockneby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Rockneby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Rockneby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Rockneby.

Tygfakta om orten Rockneby

I Rockneby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Rockneby. Nedan finns en del allmän information om Rockneby.

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Rockneby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Rockneby.

Sammanlagt hittade vi i Rockneby 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Rockneby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Rockneby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Rockneby.