Tyger i Påskallavik

Annons:
Bra och billiga tyger i Påskallavik - här hittar du alla tygaffärer i Påskallavik som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Påskallavik. Om du är boende i eller i närheten av Påskallavik och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Påskallavik som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Påskallavik så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Påskallavik inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Påskallavik.
Annons:

Tyg i Påskallavik

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Påskallavik. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Påskallavik hos dessa sy- och tygbutiker i Påskallavik.

bhmöbler
Blåkullagatan 3
570 90 Påskallavik

Annons:

Sybehör i Påskallavik

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Påskallavik så hittar du i de flesta tygaffärer i Påskallavik från listan ovan också sybehör i Påskallavik. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Påskallavik som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Påskallavik för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Påskallavik.

Tygfakta om orten Påskallavik

I Påskallavik finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Påskallavik. Nedan finns en del allmän information om Påskallavik.

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Påskallavik om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Påskallavik.

Sammanlagt hittade vi i Påskallavik 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Påskallavik. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Påskallavik som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Påskallavik.