Tyger i Oskarshamn

Annons:
Bra och billiga tyger i Oskarshamn - här hittar du alla tygaffärer i Oskarshamn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Oskarshamn. Om du är boende i eller i närheten av Oskarshamn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Oskarshamn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Oskarshamn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Oskarshamn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Oskarshamn.
Annons:

Tyg i Oskarshamn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Oskarshamn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Oskarshamn hos dessa sy- och tygbutiker i Oskarshamn.

JYSK
Döderhultsvägen 7
572 31 Oskarshamn


Ulsans
Köpmangatan 8
572 30 Oskarshamn


Teckenil & Sy Upp
Köpmangatan 6
572 30 Oskarshamn

Annons:

Sybehör i Oskarshamn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Oskarshamn så hittar du i de flesta tygaffärer i Oskarshamn från listan ovan också sybehör i Oskarshamn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Oskarshamn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Oskarshamn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Oskarshamn.

Tygfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Oskarshamn. Nedan finns en del allmän information om Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Oskarshamn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Oskarshamn.

Sammanlagt hittade vi i Oskarshamn 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Oskarshamn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Oskarshamn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Oskarshamn.