Tyger i Läckeby

Annons:
Bra och billiga tyger i Läckeby - här hittar du alla tygaffärer i Läckeby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Läckeby. Om du är boende i eller i närheten av Läckeby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Läckeby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Läckeby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Läckeby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Läckeby.
Annons:

Tyg i Läckeby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Läckeby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Läckeby hos dessa sy- och tygbutiker i Läckeby.

Crevia Design AB
Växthusvägen 7
395 97 Läckeby

Annons:

Sybehör i Läckeby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Läckeby så hittar du i de flesta tygaffärer i Läckeby från listan ovan också sybehör i Läckeby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Läckeby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Läckeby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Läckeby.

Tygfakta om orten Läckeby

I Läckeby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Läckeby. Nedan finns en del allmän information om Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Läckeby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Läckeby.

Sammanlagt hittade vi i Läckeby 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Läckeby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Läckeby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Läckeby.