Tyger i Färjestaden

Annons:
Bra och billiga tyger i Färjestaden - här hittar du alla tygaffärer i Färjestaden som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Färjestaden. Om du är boende i eller i närheten av Färjestaden och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Färjestaden som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Färjestaden så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Färjestaden inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Färjestaden.
Annons:

Tyg i Färjestaden

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Färjestaden. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Färjestaden hos dessa sy- och tygbutiker i Färjestaden.

Stick & Sy Hamnplan
Södra Hamnplan
386 31 Färjestaden

Annons:

Sybehör i Färjestaden

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Färjestaden så hittar du i de flesta tygaffärer i Färjestaden från listan ovan också sybehör i Färjestaden. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Färjestaden som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Färjestaden för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Färjestaden.

Tygfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Färjestaden. Nedan finns en del allmän information om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Färjestaden om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Färjestaden.

Sammanlagt hittade vi i Färjestaden 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Färjestaden. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Färjestaden som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Färjestaden.