Tyger i Degerhamn

Annons:
Bra och billiga tyger i Degerhamn - här hittar du alla tygaffärer i Degerhamn som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Degerhamn. Om du är boende i eller i närheten av Degerhamn och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Degerhamn som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Degerhamn så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Degerhamn inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Degerhamn.
Annons:

Tyg i Degerhamn

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Degerhamn. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Degerhamn hos dessa sy- och tygbutiker i Degerhamn.

Kuriosaboden
Södra Möcklebyvägen 11
386 63 Degerhamn


Britts Manufaktur
Södra Möcklebyvägen 30
386 63 Degerhamn

Annons:

Sybehör i Degerhamn

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Degerhamn så hittar du i de flesta tygaffärer i Degerhamn från listan ovan också sybehör i Degerhamn. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Degerhamn som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Degerhamn för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Degerhamn.

Tygfakta om orten Degerhamn

I Degerhamn finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Degerhamn. Nedan finns en del allmän information om Degerhamn.

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånarantal: 331, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Degerhamn om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Degerhamn.

Sammanlagt hittade vi i Degerhamn 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Degerhamn. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Degerhamn som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Degerhamn.