Tyger i Borgholm

Annons:
Bra och billiga tyger i Borgholm - här hittar du alla tygaffärer i Borgholm som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Borgholm. Om du är boende i eller i närheten av Borgholm och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Borgholm som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Borgholm så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Borgholm inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Borgholm.
Annons:

Tyg i Borgholm

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Borgholm. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Borgholm hos dessa sy- och tygbutiker i Borgholm.

Syskrinet
Trädgårdsgatan 16
387 31 Borgholm


Svenska Hem & Företagsfynd
Hammarvägen 8
387 35 Borgholm


Gardinen
Storgatan 44
387 34 Borgholm


Jacobssons Garn & Manufaktur
Storgatan 27
387 31 Borgholm

Annons:

Sybehör i Borgholm

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Borgholm så hittar du i de flesta tygaffärer i Borgholm från listan ovan också sybehör i Borgholm. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Borgholm som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Borgholm för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Borgholm.

Tygfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Borgholm. Nedan finns en del allmän information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Borgholm om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Borgholm.

Sammanlagt hittade vi i Borgholm 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Borgholm. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Borgholm som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Borgholm.