Tyger i Ålem

Annons:
Bra och billiga tyger i Ålem - här hittar du alla tygaffärer i Ålem som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Ålem. Om du är boende i eller i närheten av Ålem och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Ålem som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Ålem så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Ålem inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Ålem.
Annons:

Tyg i Ålem

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Ålem. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Ålem hos dessa sy- och tygbutiker i Ålem.

Ålems Handarbeten HB
Spareksvägen 2
384 93 Ålem

Annons:

Sybehör i Ålem

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Ålem så hittar du i de flesta tygaffärer i Ålem från listan ovan också sybehör i Ålem. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Ålem som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Ålem för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Ålem.

Tygfakta om orten Ålem

I Ålem finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Ålem. Nedan finns en del allmän information om Ålem.

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Ålem om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Ålem.

Sammanlagt hittade vi i Ålem 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Ålem. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Ålem som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Ålem.