Tyger i Vrigstad

Annons:
Bra och billiga tyger i Vrigstad - här hittar du alla tygaffärer i Vrigstad som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vrigstad. Om du är boende i eller i närheten av Vrigstad och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vrigstad som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vrigstad så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vrigstad inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vrigstad.
Annons:

Tyg i Vrigstad

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vrigstad. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vrigstad hos dessa sy- och tygbutiker i Vrigstad.

C J Möbler AB
Gästgivaregatan 8
570 03 Vrigstad


Möbel AB Njudex
Trävaruvägen 4
570 03 Vrigstad

Annons:

Sybehör i Vrigstad

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vrigstad så hittar du i de flesta tygaffärer i Vrigstad från listan ovan också sybehör i Vrigstad. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vrigstad som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vrigstad för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vrigstad.

Tygfakta om orten Vrigstad

I Vrigstad finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vrigstad. Nedan finns en del allmän information om Vrigstad.

Vrigstad är en tätort i Sävsjö kommun, kyrkby i Vrigstads socken, i Jönköpings län. Genom Vrigstad rinner Vrigstadån, det finns även ett flertal sjöar runt orten till exempel Slättsjön med badplats och Lundholmssjön. Det finns en ostkaka härifrån som kort och gott heter Vrigstad Ostkaka.

Yta: 197,31 hektar
Invånarantal: 1421, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vrigstad om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vrigstad.

Sammanlagt hittade vi i Vrigstad 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vrigstad. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vrigstad som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vrigstad.