Tyger i Vetlanda

Annons:
Bra och billiga tyger i Vetlanda - här hittar du alla tygaffärer i Vetlanda som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vetlanda. Om du är boende i eller i närheten av Vetlanda och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vetlanda som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vetlanda så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vetlanda inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vetlanda.
Annons:

Tyg i Vetlanda

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vetlanda. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vetlanda hos dessa sy- och tygbutiker i Vetlanda.

Markiscenter i Småland Ab
Vitalagatan 17
574 32 Vetlanda


Spinneribolaget J Bergfeldt AB
Vitalagatan 3
574 32 Vetlanda


EM
Lövhagsvägen 1
574 35 Vetlanda


Erikssons Tapetserarverkstad
Bjurvik 10
574 94 Vetlanda


Violas Möbler
Lasarettsgatan 8
574 32 Vetlanda


JYSK
Kolvägen 9
574 35 Vetlanda


Symaskin butiken
Lasarettsgatan 6
574 32 Vetlanda

Annons:

Sybehör i Vetlanda

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vetlanda så hittar du i de flesta tygaffärer i Vetlanda från listan ovan också sybehör i Vetlanda. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vetlanda som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vetlanda för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vetlanda.

Tygfakta om orten Vetlanda

I Vetlanda finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vetlanda. Nedan finns en del allmän information om Vetlanda.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vetlanda om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vetlanda.

Sammanlagt hittade vi i Vetlanda 7 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vetlanda. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vetlanda som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vetlanda.