Tyger i Värnamo

Annons:
Bra och billiga tyger i Värnamo - här hittar du alla tygaffärer i Värnamo som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Värnamo. Om du är boende i eller i närheten av Värnamo och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Värnamo som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Värnamo så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Värnamo inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Värnamo.
Annons:

Tyg i Värnamo

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Värnamo. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Värnamo hos dessa sy- och tygbutiker i Värnamo.

Hemtex AB
Köpmansgatan 3-5
331 30 Värnamo


JYSK
Malmövägen 12
331 42 Värnamo


Källemo AB, Collection
Växjövägen 30
331 42 Värnamo


Bikupan Teckenil AB
Storgatan 57
331 31 Värnamo


Åhléns
Storgatsbacken
331 30 Värnamo


Mathsson International AB
Tånnögatan 17
331 32 Värnamo


Bellevues Tapetserarverkstad
Gamla Åminne Bellevue
331 95 Värnamo


Värnamo Sängkläder AB
Bangårdsgatan 107
331 35 Värnamo


Lerdalaboden
Lerdala Slätten
331 93 Värnamo

Annons:

Sybehör i Värnamo

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Värnamo så hittar du i de flesta tygaffärer i Värnamo från listan ovan också sybehör i Värnamo. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Värnamo som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Värnamo för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Värnamo.

Tygfakta om orten Värnamo

I Värnamo finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Värnamo. Nedan finns en del allmän information om Värnamo.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Värnamo om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Värnamo.

Sammanlagt hittade vi i Värnamo 9 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Värnamo. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Värnamo som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Värnamo.