Tyger i Tranås

Annons:
Bra och billiga tyger i Tranås - här hittar du alla tygaffärer i Tranås som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tranås. Om du är boende i eller i närheten av Tranås och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tranås som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tranås så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tranås inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tranås.
Annons:

Tyg i Tranås

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tranås. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tranås hos dessa sy- och tygbutiker i Tranås.

Moas Tyger
Storgatan 49
573 32 Tranås


HarmonyHome Ett Livsstilskoncept
Havregatan 4
573 38 Tranås


Hemtex
Storgatan 35
573 32 Tranås


Inne Gardiner & Möbler
Storgatan 9A
573 32 Tranås


Tranås Hemtextil AB
Strandvägen 12
573 93 Tranås


JYSK
Västra Järnvägsgatan 1
573 41 Tranås


Åhléns
Östra Järnvägsgatan 10
573 33 Tranås


Sjögren, AB O H
Rundelgatan 3
573 35 Tranås

Annons:

Sybehör i Tranås

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tranås så hittar du i de flesta tygaffärer i Tranås från listan ovan också sybehör i Tranås. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tranås som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tranås för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tranås.

Tygfakta om orten Tranås

I Tranås finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tranås. Nedan finns en del allmän information om Tranås.

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tranås om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tranås.

Sammanlagt hittade vi i Tranås 8 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tranås. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tranås som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tranås.