Tyger i Tenhult

Annons:
Bra och billiga tyger i Tenhult - här hittar du alla tygaffärer i Tenhult som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Tenhult. Om du är boende i eller i närheten av Tenhult och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Tenhult som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Tenhult så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Tenhult inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Tenhult.
Annons:

Tyg i Tenhult

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Tenhult. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Tenhult hos dessa sy- och tygbutiker i Tenhult.

EM Tenhults Möbler
Centrumvägen 74
560 29 Tenhult

Annons:

Sybehör i Tenhult

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Tenhult så hittar du i de flesta tygaffärer i Tenhult från listan ovan också sybehör i Tenhult. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Tenhult som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Tenhult för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Tenhult.

Tygfakta om orten Tenhult

I Tenhult finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Tenhult. Nedan finns en del allmän information om Tenhult.

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Tenhult om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Tenhult.

Sammanlagt hittade vi i Tenhult 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Tenhult. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Tenhult som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Tenhult.