Tyger i Taberg

Annons:
Bra och billiga tyger i Taberg - här hittar du alla tygaffärer i Taberg som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Taberg. Om du är boende i eller i närheten av Taberg och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Taberg som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Taberg så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Taberg inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Taberg.
Annons:

Tyg i Taberg

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Taberg. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Taberg hos dessa sy- och tygbutiker i Taberg.

Tyghuset i Taberg AB
Västra Järnvägsgatan 2
562 41 Taberg

Annons:

Sybehör i Taberg

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Taberg så hittar du i de flesta tygaffärer i Taberg från listan ovan också sybehör i Taberg. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Taberg som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Taberg för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Taberg.

Tygfakta om orten Taberg

I Taberg finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Taberg. Nedan finns en del allmän information om Taberg.

Taberg (fram till 1961 Smålands Taberg) är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen strax söder om centralorten Jönköping. I samhället Taberg finns affärer, post, bank, bibliotek, låg- och mellanstadieskola, ett antal industrier, hantverk och serviceföretag.

Yta: 349,39 hektar
Invånarantal: 4392, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Taberg om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Taberg.

Sammanlagt hittade vi i Taberg 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Taberg. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Taberg som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Taberg.