Tyger i Stockaryd

Annons:
Bra och billiga tyger i Stockaryd - här hittar du alla tygaffärer i Stockaryd som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Stockaryd. Om du är boende i eller i närheten av Stockaryd och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Stockaryd som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Stockaryd så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Stockaryd inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Stockaryd.
Annons:

Tyg i Stockaryd

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Stockaryd. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Stockaryd hos dessa sy- och tygbutiker i Stockaryd.

Forsbergs Möbelindustri AB, Matti
Bangårdsgatan 20
570 02 Stockaryd

Annons:

Sybehör i Stockaryd

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Stockaryd så hittar du i de flesta tygaffärer i Stockaryd från listan ovan också sybehör i Stockaryd. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Stockaryd som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Stockaryd för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Stockaryd.

Tygfakta om orten Stockaryd

I Stockaryd finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Stockaryd. Nedan finns en del allmän information om Stockaryd.

Stockaryd är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län och kyrkby i Stockaryds socken. Stockaryd är uppvuxet kring skogs- och möbelindustri. När södra stambanan blev klar 1864 blev bondbyn Stockaryd ett snabbt växande samhälle. Storhetstiden varade mellan cirka 1920 och 1970.

Yta: 164,73 hektar
Invånarantal: 958, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Stockaryd om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Stockaryd.

Sammanlagt hittade vi i Stockaryd 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Stockaryd. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Stockaryd som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Stockaryd.