Tyger i Sommen

Annons:
Bra och billiga tyger i Sommen - här hittar du alla tygaffärer i Sommen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sommen. Om du är boende i eller i närheten av Sommen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sommen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sommen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sommen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sommen.
Annons:

Tyg i Sommen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sommen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sommen hos dessa sy- och tygbutiker i Sommen.

EM
Kungsvägen 21
573 61 Sommen

Annons:

Sybehör i Sommen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sommen så hittar du i de flesta tygaffärer i Sommen från listan ovan också sybehör i Sommen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sommen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sommen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sommen.

Tygfakta om orten Sommen

I Sommen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sommen. Nedan finns en del allmän information om Sommen.

Sommen är en tätort i Tranås kommun i Jönköpings län. Ursprungligen ett stationssamhälle. I Sommen finns två betydande industrier, Tranåslist AB som tillverkar ramlist, och Arona AB som tillverkar hundfoder.

Yta: 129,05 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Sommen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sommen.

Sammanlagt hittade vi i Sommen 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sommen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sommen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sommen.