Tyger i Sävsjö

Annons:
Bra och billiga tyger i Sävsjö - här hittar du alla tygaffärer i Sävsjö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Sävsjö. Om du är boende i eller i närheten av Sävsjö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Sävsjö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Sävsjö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Sävsjö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Sävsjö.
Annons:

Tyg i Sävsjö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Sävsjö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Sävsjö hos dessa sy- och tygbutiker i Sävsjö.

Brandts Interiör AB
Storgatan 6
576 31 Sävsjö


Rum No7 AB
Köpmangatan 1
576 35 Sävsjö

Annons:

Sybehör i Sävsjö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Sävsjö så hittar du i de flesta tygaffärer i Sävsjö från listan ovan också sybehör i Sävsjö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Sävsjö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Sävsjö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Sävsjö.

Tygfakta om orten Sävsjö

I Sävsjö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Sävsjö. Nedan finns en del allmän information om Sävsjö.

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Sävsjö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Sävsjö.

Sammanlagt hittade vi i Sävsjö 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Sävsjö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Sävsjö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Sävsjö.