Tyger i Malmbäck

Annons:
Bra och billiga tyger i Malmbäck - här hittar du alla tygaffärer i Malmbäck som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Malmbäck. Om du är boende i eller i närheten av Malmbäck och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Malmbäck som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Malmbäck så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Malmbäck inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Malmbäck.
Annons:

Tyg i Malmbäck

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Malmbäck. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Malmbäck hos dessa sy- och tygbutiker i Malmbäck.

Monicas Tyg & Syateljé
Torget 2
570 21 Malmbäck

Annons:

Sybehör i Malmbäck

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Malmbäck så hittar du i de flesta tygaffärer i Malmbäck från listan ovan också sybehör i Malmbäck. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Malmbäck som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Malmbäck för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Malmbäck.

Tygfakta om orten Malmbäck

I Malmbäck finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Malmbäck. Nedan finns en del allmän information om Malmbäck.

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Malmbäck om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Malmbäck.

Sammanlagt hittade vi i Malmbäck 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Malmbäck. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Malmbäck som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Malmbäck.