Tyger i Huskvarna

Annons:
Bra och billiga tyger i Huskvarna - här hittar du alla tygaffärer i Huskvarna som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Huskvarna. Om du är boende i eller i närheten av Huskvarna och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Huskvarna som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Huskvarna så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Huskvarna inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Huskvarna.
Annons:

Tyg i Huskvarna

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Huskvarna. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Huskvarna hos dessa sy- och tygbutiker i Huskvarna.

Tapetserare Anette Elvingsson
Smedbygatan 3A
561 41 Huskvarna


Franzens Tyger Tebe Teckenil
Gillesgatan 10
561 30 Huskvarna


Amalfi Interiör AB
Wilhelm Thams Väg 122
561 33 Huskvarna


Tygfabriken
Grännavägen 24C
561 34 Huskvarna

Annons:

Sybehör i Huskvarna

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Huskvarna så hittar du i de flesta tygaffärer i Huskvarna från listan ovan också sybehör i Huskvarna. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Huskvarna som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Huskvarna för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Huskvarna.

Tygfakta om orten Huskvarna

I Huskvarna finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Huskvarna. Nedan finns en del allmän information om Huskvarna.

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Huskvarna om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Huskvarna.

Sammanlagt hittade vi i Huskvarna 4 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Huskvarna. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Huskvarna som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Huskvarna.