Tyger i Horda

Annons:
Bra och billiga tyger i Horda - här hittar du alla tygaffärer i Horda som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Horda. Om du är boende i eller i närheten av Horda och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Horda som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Horda så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Horda inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Horda.
Annons:

Tyg i Horda

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Horda. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Horda hos dessa sy- och tygbutiker i Horda.

Horda Stans AB
Grankärrvägen 1
330 18 Horda

Annons:

Sybehör i Horda

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Horda så hittar du i de flesta tygaffärer i Horda från listan ovan också sybehör i Horda. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Horda som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Horda för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Horda.

Tygfakta om orten Horda

I Horda finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Horda. Nedan finns en del allmän information om Horda.

Horda är en tätort i södra delen av Värnamo kommun i Jönköpings län. Orten har en historia som stationssamhälle längs banan Alvesta-Göteborg. På orten finns två gummifabriker, Horda Gummi och Horda Pack, samt Essell-produkter, ett specialföretag inom industridetaljer. Ortens huvudnäring var i många år vårdhem (Tallebo, Majgården, Furulund).

Yta: 68,69 hektar
Invånarantal: 377, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Horda om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Horda.

Sammanlagt hittade vi i Horda 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Horda. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Horda som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Horda.