Tyger i Hillerstorp

Annons:
Bra och billiga tyger i Hillerstorp - här hittar du alla tygaffärer i Hillerstorp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Hillerstorp. Om du är boende i eller i närheten av Hillerstorp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Hillerstorp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Hillerstorp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Hillerstorp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Hillerstorp.
Annons:

Tyg i Hillerstorp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Hillerstorp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Hillerstorp hos dessa sy- och tygbutiker i Hillerstorp.

Hillerstorps Trä AB
Brogatan
330 33 Hillerstorp


Eivinds Allbutik AB
Ågatan 10
330 33 Hillerstorp

Annons:

Sybehör i Hillerstorp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Hillerstorp så hittar du i de flesta tygaffärer i Hillerstorp från listan ovan också sybehör i Hillerstorp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Hillerstorp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Hillerstorp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Hillerstorp.

Tygfakta om orten Hillerstorp

I Hillerstorp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Hillerstorp. Nedan finns en del allmän information om Hillerstorp.

Hillerstorp är en tätort i Gnosjö kommun i Jönköpings län. Här finns industrier som exempelvis MB shop design och Axelent AB. Här finns också Hillerstorps Trä AB, Leba, Thule, Sigarth, Luni, Törestorps Tråd, PK Displayproduktion AB.

Yta: 197,73 hektar
Invånarantal: 1766, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Hillerstorp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Hillerstorp.

Sammanlagt hittade vi i Hillerstorp 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Hillerstorp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Hillerstorp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Hillerstorp.