Tyger i Gislaved

Annons:
Bra och billiga tyger i Gislaved - här hittar du alla tygaffärer i Gislaved som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Gislaved. Om du är boende i eller i närheten av Gislaved och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Gislaved som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Gislaved så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Gislaved inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Gislaved.
Annons:

Tyg i Gislaved

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Gislaved. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Gislaved hos dessa sy- och tygbutiker i Gislaved.

Damgaard Tapetserarfirma Eft.
Mårtensgatan
332 30 Gislaved


Recticel AB
Södra Storgatan 50
332 33 Gislaved


JYSK
Anderstorpsvägen 3
332 36 Gislaved


Alfs Mattor i Gislaved AB
Ljungvägen 27
332 30 Gislaved


Mb Gardiner AB
Södra Storgatan 5
332 33 Gislaved


Best Kids
Södra Storgatan 4
332 33 Gislaved


Teckenilhuset i Gislaved HB
Södergatan 10
332 30 Gislaved

Annons:

Sybehör i Gislaved

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Gislaved så hittar du i de flesta tygaffärer i Gislaved från listan ovan också sybehör i Gislaved. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Gislaved som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Gislaved för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Gislaved.

Tygfakta om orten Gislaved

I Gislaved finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Gislaved. Nedan finns en del allmän information om Gislaved.

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Gislaved om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Gislaved.

Sammanlagt hittade vi i Gislaved 7 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Gislaved. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Gislaved som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Gislaved.