Tyger i Forserum

Annons:
Bra och billiga tyger i Forserum - här hittar du alla tygaffärer i Forserum som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Forserum. Om du är boende i eller i närheten av Forserum och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Forserum som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Forserum så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Forserum inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Forserum.
Annons:

Tyg i Forserum

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Forserum. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Forserum hos dessa sy- och tygbutiker i Forserum.

Fiab Forserum AB
Fabriksgatan 15
571 78 Forserum

Annons:

Sybehör i Forserum

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Forserum så hittar du i de flesta tygaffärer i Forserum från listan ovan också sybehör i Forserum. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Forserum som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Forserum för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Forserum.

Tygfakta om orten Forserum

I Forserum finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Forserum. Nedan finns en del allmän information om Forserum.

Forserum är en tätort i Forserums socken i Nässjö kommun i Jönköpings län belägen 15 km nordväst om Nässjö. I orten ligger Forserums kyrka. Namnet Forserum har, precis som namnet antyder, att göra med att det runnit flera forsar från den bäck som runnit från mossen norr om bebyggelsen, samt rum som betyder ”öppen plats”.

Yta: 195,25 hektar
Invånarantal: 2039, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Forserum om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Forserum.

Sammanlagt hittade vi i Forserum 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Forserum. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Forserum som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Forserum.