Tyger i Eksjö

Annons:
Bra och billiga tyger i Eksjö - här hittar du alla tygaffärer i Eksjö som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Eksjö. Om du är boende i eller i närheten av Eksjö och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Eksjö som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Eksjö så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Eksjö inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Eksjö.
Annons:

Tyg i Eksjö

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Eksjö. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Eksjö hos dessa sy- och tygbutiker i Eksjö.

Eksjö tyg & garnaffär
Norra Storgatan 27
575 32 Eksjö


ZickZack
Norra Storgatan 27
575 32 Eksjö


Eksjö Tyg & Garnbutik
Norra Storgatan 27
575 32 Eksjö

Annons:

Sybehör i Eksjö

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Eksjö så hittar du i de flesta tygaffärer i Eksjö från listan ovan också sybehör i Eksjö. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Eksjö som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Eksjö för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Eksjö.

Tygfakta om orten Eksjö

I Eksjö finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Eksjö. Nedan finns en del allmän information om Eksjö.

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Eksjö om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Eksjö.

Sammanlagt hittade vi i Eksjö 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Eksjö. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Eksjö som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Eksjö.