Tyger i Bredaryd

Annons:
Bra och billiga tyger i Bredaryd - här hittar du alla tygaffärer i Bredaryd som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bredaryd. Om du är boende i eller i närheten av Bredaryd och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bredaryd som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bredaryd så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bredaryd inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bredaryd.
Annons:

Tyg i Bredaryd

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bredaryd. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bredaryd hos dessa sy- och tygbutiker i Bredaryd.

sygrottan.se
Sjölundavägen 6
330 10 Bredaryd


ateljé Penseldraget
Norregårdsvägen 15
330 10 Bredaryd


Bredaryds Möbler AB / Ire Living Art
Östra Vägen 1
330 10 Bredaryd

Annons:

Sybehör i Bredaryd

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bredaryd så hittar du i de flesta tygaffärer i Bredaryd från listan ovan också sybehör i Bredaryd. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bredaryd som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bredaryd för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bredaryd.

Tygfakta om orten Bredaryd

I Bredaryd finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bredaryd. Nedan finns en del allmän information om Bredaryd.

Bredaryd är en tätort i Värnamo kommun, kyrkby i Bredaryds socken, i Jönköpings län. Orten ligger vid Länsväg 152 och länsväg 153 samt vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar. Bredaryd har en fotbollsklubb, Bredaryds IK, och en orienterings- och skidklubb.

Yta: 198,85 hektar
Invånarantal: 1466, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bredaryd om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bredaryd.

Sammanlagt hittade vi i Bredaryd 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bredaryd. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bredaryd som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bredaryd.