Tyger i Aneby

Annons:
Bra och billiga tyger i Aneby - här hittar du alla tygaffärer i Aneby som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Aneby. Om du är boende i eller i närheten av Aneby och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Aneby som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Aneby så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Aneby inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Aneby.
Annons:

Tyg i Aneby

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Aneby. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Aneby hos dessa sy- och tygbutiker i Aneby.

PA Agentur
Österlånggatan 48
578 32 Aneby


Heleéns Nya Syateljé
Stigbergsvägen 5
578 33 Aneby

Annons:

Sybehör i Aneby

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Aneby så hittar du i de flesta tygaffärer i Aneby från listan ovan också sybehör i Aneby. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Aneby som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Aneby för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Aneby.

Tygfakta om orten Aneby

I Aneby finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Aneby. Nedan finns en del allmän information om Aneby.

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Aneby om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Aneby.

Sammanlagt hittade vi i Aneby 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Aneby. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Aneby som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Aneby.