Tyger i Vemdalen

Annons:
Bra och billiga tyger i Vemdalen - här hittar du alla tygaffärer i Vemdalen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Vemdalen. Om du är boende i eller i närheten av Vemdalen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Vemdalen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Vemdalen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Vemdalen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Vemdalen.
Annons:

Tyg i Vemdalen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Vemdalen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Vemdalen hos dessa sy- och tygbutiker i Vemdalen.

Skalets Inredning AB
Gamla Landsvägen Vemdalsskalet
840 92 Vemdalen


Vemdaliahuset AB
Östgärdegatan 12
840 92 Vemdalen

Annons:

Sybehör i Vemdalen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Vemdalen så hittar du i de flesta tygaffärer i Vemdalen från listan ovan också sybehör i Vemdalen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Vemdalen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Vemdalen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Vemdalen.

Tygfakta om orten Vemdalen

I Vemdalen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Vemdalen. Nedan finns en del allmän information om Vemdalen.

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Vemdalen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Vemdalen.

Sammanlagt hittade vi i Vemdalen 2 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Vemdalen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Vemdalen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Vemdalen.