Tyger i Krokom

Annons:
Bra och billiga tyger i Krokom - här hittar du alla tygaffärer i Krokom som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Krokom. Om du är boende i eller i närheten av Krokom och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Krokom som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Krokom så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Krokom inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Krokom.
Annons:

Tyg i Krokom

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Krokom. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Krokom hos dessa sy- och tygbutiker i Krokom.

Teckenilen AB
Föllingevägen 1
835 32 Krokom

Annons:

Sybehör i Krokom

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Krokom så hittar du i de flesta tygaffärer i Krokom från listan ovan också sybehör i Krokom. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Krokom som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Krokom för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Krokom.

Tygfakta om orten Krokom

I Krokom finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Krokom. Nedan finns en del allmän information om Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Krokom om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Krokom.

Sammanlagt hittade vi i Krokom 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Krokom. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Krokom som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Krokom.