Tyger i Kälarne

Annons:
Bra och billiga tyger i Kälarne - här hittar du alla tygaffärer i Kälarne som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Kälarne. Om du är boende i eller i närheten av Kälarne och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Kälarne som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Kälarne så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Kälarne inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Kälarne.
Annons:

Tyg i Kälarne

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Kälarne. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Kälarne hos dessa sy- och tygbutiker i Kälarne.

Kälarne Teckenil o Inredning
Södervägen 17
840 64 Kälarne

Annons:

Sybehör i Kälarne

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Kälarne så hittar du i de flesta tygaffärer i Kälarne från listan ovan också sybehör i Kälarne. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Kälarne som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Kälarne för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Kälarne.

Tygfakta om orten Kälarne

I Kälarne finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Kälarne. Nedan finns en del allmän information om Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Kälarne om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Kälarne.

Sammanlagt hittade vi i Kälarne 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Kälarne. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Kälarne som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Kälarne.