Tyger i Järpen

Annons:
Bra och billiga tyger i Järpen - här hittar du alla tygaffärer i Järpen som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Järpen. Om du är boende i eller i närheten av Järpen och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Järpen som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Järpen så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Järpen inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Järpen.
Annons:

Tyg i Järpen

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Järpen. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Järpen hos dessa sy- och tygbutiker i Järpen.

Hem & Hus
Norra Vägen 26A
830 05 Järpen

Annons:

Sybehör i Järpen

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Järpen så hittar du i de flesta tygaffärer i Järpen från listan ovan också sybehör i Järpen. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Järpen som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Järpen för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Järpen.

Tygfakta om orten Järpen

I Järpen finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Järpen. Nedan finns en del allmän information om Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Järpen om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Järpen.

Sammanlagt hittade vi i Järpen 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Järpen. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Järpen som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Järpen.