Tyger i Bruksvallarna

Annons:
Bra och billiga tyger i Bruksvallarna - här hittar du alla tygaffärer i Bruksvallarna som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Bruksvallarna. Om du är boende i eller i närheten av Bruksvallarna och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Bruksvallarna som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Bruksvallarna så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Bruksvallarna inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Bruksvallarna.
Annons:

Tyg i Bruksvallarna

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Bruksvallarna. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Bruksvallarna hos dessa sy- och tygbutiker i Bruksvallarna.

Vävstugan
Myhrsvängen 14
840 97 Bruksvallarna

Annons:

Sybehör i Bruksvallarna

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Bruksvallarna så hittar du i de flesta tygaffärer i Bruksvallarna från listan ovan också sybehör i Bruksvallarna. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Bruksvallarna som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Bruksvallarna för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Bruksvallarna.

Tygfakta om orten Bruksvallarna

I Bruksvallarna finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Bruksvallarna. Nedan finns en del allmän information om Bruksvallarna.

Bruksvallarna är en småort i Tännäs socken i Härjedalens kommun. Ursprungligen bestod den av fäbodvallar som sattes upp av arbetare vid Ljusnedals bruk. Under 1900-talet blev Bruksvallarna ett turistmål och är idag en del av Funäsfjällens skidsportsområde.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 95, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Bruksvallarna om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Bruksvallarna.

Sammanlagt hittade vi i Bruksvallarna 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Bruksvallarna. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Bruksvallarna som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Bruksvallarna.