Tyger i Backe

Annons:
Bra och billiga tyger i Backe - här hittar du alla tygaffärer i Backe som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Backe. Om du är boende i eller i närheten av Backe och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Backe som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Backe så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Backe inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Backe.
Annons:

Tyg i Backe

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Backe. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Backe hos dessa sy- och tygbutiker i Backe.

Kläboa i Backe HB
Torgvägen 2
880 50 Backe

Annons:

Sybehör i Backe

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Backe så hittar du i de flesta tygaffärer i Backe från listan ovan också sybehör i Backe. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Backe som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Backe för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Backe.

Tygfakta om orten Backe

I Backe finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Backe. Nedan finns en del allmän information om Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Backe om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Backe.

Sammanlagt hittade vi i Backe 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Backe. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Backe som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Backe.