Tyger i Åre

Annons:
Bra och billiga tyger i Åre - här hittar du alla tygaffärer i Åre som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Åre. Om du är boende i eller i närheten av Åre och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Åre som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Åre så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Åre inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Åre.
Annons:

Tyg i Åre

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Åre. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Åre hos dessa sy- och tygbutiker i Åre.

Inredarna i Åre Träknulen AB
Såå 488
830 13 åre


Garnaffären i Åre Kaki AB
Årevägen 74
830 13 åre


Björntjänst Åre Kakelbutik
Såå 406
830 13 åre

Annons:

Sybehör i Åre

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Åre så hittar du i de flesta tygaffärer i Åre från listan ovan också sybehör i Åre. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Åre som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Åre för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Åre.

Tygfakta om orten Åre

I Åre finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Åre. Nedan finns en del allmän information om Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Åre om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Åre.

Sammanlagt hittade vi i Åre 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Åre. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Åre som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Åre.