Tyger i Våxtorp

Annons:
Bra och billiga tyger i Våxtorp - här hittar du alla tygaffärer i Våxtorp som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Våxtorp. Om du är boende i eller i närheten av Våxtorp och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Våxtorp som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Våxtorp så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Våxtorp inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Våxtorp.
Annons:

Tyg i Våxtorp

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Våxtorp. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Våxtorp hos dessa sy- och tygbutiker i Våxtorp.

Våxtorps Möbler AB
Fabriksgatan 7
312 75 Våxtorp

Annons:

Sybehör i Våxtorp

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Våxtorp så hittar du i de flesta tygaffärer i Våxtorp från listan ovan också sybehör i Våxtorp. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Våxtorp som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Våxtorp för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Våxtorp.

Tygfakta om orten Våxtorp

I Våxtorp finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Våxtorp. Nedan finns en del allmän information om Våxtorp.

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Våxtorp om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Våxtorp.

Sammanlagt hittade vi i Våxtorp 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Våxtorp. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Våxtorp som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Våxtorp.