Tyger i Torup

Annons:
Bra och billiga tyger i Torup - här hittar du alla tygaffärer i Torup som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Torup. Om du är boende i eller i närheten av Torup och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Torup som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Torup så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Torup inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Torup.
Annons:

Tyg i Torup

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Torup. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Torup hos dessa sy- och tygbutiker i Torup.

AB Telax
Kyrkvägen 3
314 41 Torup

Annons:

Sybehör i Torup

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Torup så hittar du i de flesta tygaffärer i Torup från listan ovan också sybehör i Torup. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Torup som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Torup för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Torup.

Tygfakta om orten Torup

I Torup finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Torup. Nedan finns en del allmän information om Torup.

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Torup om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Torup.

Sammanlagt hittade vi i Torup 1 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Torup. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Torup som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Torup.