Tyger i Laholm

Annons:
Bra och billiga tyger i Laholm - här hittar du alla tygaffärer i Laholm som säljer billiga och bra tyger och sybehör i Laholm. Om du är boende i eller i närheten av Laholm och behöver tyg till lågt pris och hög kvalitet finner du här alla tygaffärer i Laholm som säljer sybehör och tyg. Oavsett om du letar efter tyg på metervara eller gardintyger i Laholm så finns det säkert en tygaffär som passar dig. Några exempel på tyger du kan köpa i Laholm inkluderar sidentyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och linnetyg i Laholm.
Annons:

Tyg i Laholm

Nedan kan ni ta del av vår kompletta lista över tygaffärer och andra butiker som säljer bra och billiga tyger i Laholm. Du kan i vissa fall också hitta sybehör i Laholm hos dessa sy- och tygbutiker i Laholm.

Tyglust
Östertullsgatan 9
312 30 Laholm


Majbritts Gardiner i Laholm AB
Industrigatan 18
312 34 Laholm


MellbyGarden AB
Teknikvägen 1
312 96 Laholm

Annons:

Sybehör i Laholm

Förutom tyger som linnetyg, juteväv, bomullstyg, ylletyg och sidentyg i Laholm så hittar du i de flesta tygaffärer i Laholm från listan ovan också sybehör i Laholm. För aktuell information om vilka sybutiker och tygaffärer i Laholm som också säljer sybehör rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika tygbutiker i Laholm för att ta reda på aktuellt sortiment av både tyger och sybehör i Laholm.

Tygfakta om orten Laholm

I Laholm finns det som nu bekant minst en tygaffär som erbjuder tyger och sybehör till bra priser i Laholm. Nedan finns en del allmän information om Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du också ta del av mer info om Laholm om du vill veta annat än saker relaterat till sybehör och tyger i Laholm.

Sammanlagt hittade vi i Laholm 3 olika tygaffärer att välja mellan när du letar efter tyger eller sybehör i Laholm. Skulle du ha svårt att hitta en tygaffär i Laholm som tillhandahåller de tyger eller sybehör som du behöver rekommenderar vi att du letar efter andra tygaffärer i städer angränsande till Laholm.